muzika-za-sve
Muzika za sve!

Muzikoterapija za djecu i mlade s teškoćama u razvoju.


rinkluzija
Rinkluzija!

Udruga Ri Rock je u suradnji s romskom udrugom RoMorčić krenula u realizaciju prve faze projekta " RInkluzija" koji za cilj ima inkluziju romske djece i mladih kroz glazbu.


RiGenerAkcija
RiGenerAkcija!

RiGenerAkcija! – aktivni u mirovini je projekt koji Udruga Ri Rock provodi u partnerstvu s Maticom umirovljenika grada Rijeke.


Odasiljac
Odašiljač

Projekt Odašiljač okuplja novinare iz tri partnerske udruge s ciljem izgradnje stručnih kadrova koji će adekvatno izvještavati o ranjivim skupinama unutar tri radijske emisije koje će se emitirati na riječkom radiju zajednice (Community radio) - "Radio Roži".


17 Bitnih
17 Bitnih

Tema emisije “17 bitnih” je 17 ciljeva za održivi razvoj koje je UN donio u 2015. godini. Nazivaju se Sustainable Development Goals (SDG), a svaka epizoda bit će posvećena jednom od tih ciljeva.


ri-rock-akademija
Korona Kid

Interaktivni, tehnološki napredni, ali istovremeno zabavni načini učenja, pokazali su svoju važnost u novoj stvarnosti koju nam je stvorila pandemija korone. Kako bismo učinili sve da naša djeca i mladi što lakše shvate, a onda se i prilagode novonastaloj situaciji, pokrenuli smo projekt Korona kid.


ziroskop
Žiroskop

Projekt Žiroskop nastao je iz potrebe rješavanja problema nestabilnosti korištenja prostornih resursa za sve izvaninstitucionalne aktere u kulturi, odnosno za svrhu ima razvoj civilno-javnog partnerstva u upravljanju prostorima Filodrammatice, Omladinskog kulturnog centra Palach i Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku.


musicbox
Music box

Music box je osmišljen kao socijalna pomoć riječkim bendovima u potrazi za prostorom pogodnim za sviranje! Ako vam je dosta bijesnih stanara, susjeda, skučenih, prljavih, neurednih, neorganiziranih, preskupih i precjenjenih garaža i prostora 'Music Box' je savršeno mjesto za vas.

musicbox-radionice
Music Box besplatne glazbene radionice

Projekt MusicBox glazbene radionice – mladi za kulturu provodi se od 2015. godine, od kada je više od 290 djece i mladih korisnika prepoznalo vlastitu kreativnost, talent i motivaciju te započelo svoj ''glazbeni put'.

musicbox-radionice
Čujemo s(v)e vidimo

Projektom ''ČUJEMO S(V)E VIDIMO – razvijanje kapaciteta za dobro upravljanje i održivi razvoj udruga mladih i za mlade na području Primorsko-goranske županije.

rigeneration
RiGeneration + 54

Kroz projekt RiGeneration će se omogućiti pristup kulturnim, umjetničkim i neformalnim obrazovnim programima te potaknuti socijalno uključivanje, razvoj i njegovanje kreativnih, socijalnih, kognitivnihi emocionalnih vještina starijih osoba.