NOVOSTI

UDRUGA RI ROCK

💥 45. Ri Rock festival 💥 NAGRADA RI ROCK KIPIĆ 🏆

Prošlo je 5 godina od prve svečane dodjele nagrade Ri Rock Kipić, a povodom ove obljetnice donosimo vam kratku priču i ideju ove nagrade namijenjene boljoj vidljivosti aktera drage nam scene.

Više »

45. RI ROCK FESTIVAL 15.-16.12.2023. Palach, Rijeka Nagrada Ri Rock kipić 2023. + SATNICA

45. izdanje Ri Rock Festivala nastavlja svoju tradiciju podrške alternativnoj riječkoj glazbenoj sceni uz odlične note s riječke scene i dodjelu prestižne nagrade Ri Rock Kipić.

Više »

45. RI ROCK FESTIVAL - INFORMACIJE ZA MEDIJE

Poštovani predstavnici medija,
u nastavku Vam šaljemo informacije o 45. izdanju Ri Rock festivala i dodjeli nagrada Ri Rock Kipić 2023.

Više »

45. RI ROCK FESTIVAL - 15. i 16.12.2023.

45. izdanje Ri Rock Festivala nastavlja svoju tradiciju podrške alternativnoj riječkoj glazbenoj sceni uz odlične note s riječke scene i dodjelu prestižne nagrade Ri Rock Kipić.

Više »

O T V O R E N E P R I J A V E ✏ 45. Ri Rock festival 🔥

Pozivaju se svi autorski bendovi iz PGŽ i Istarske županije da se prijave na novo izdanje jednog od najstarijih i najpoznatijih glazbenih događanja u regiji! 😎

Više »

Prijedlog Akcijskog Plana PGŽ (2024-2025) za provedbu Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za radzoblje od 2021-2027 godine

U sklopu projekta izrađen je prijedlog Akcijskog plana Primorsko-goranske županije (2024-2025) za provedbu Nacionalnog plana za uključivanje Roma, za razdoblje od 2021-2027 godine (AP PGŽ (2024-20...

Više »

Poslušajte šesnaestu radioemisiju Inkluzivnog kotača

U šesnaestoj i posljednjoj epizodi, Valentina Pavić donosi nastavak priče o dvojezičnim pločama sa Sinišom Senadom Musićem iz Romske organizacije mladih Hrvatske.

Više »

Poslušajte petnaestu radioemisiju Inkluzivnog kotača

U 15. emisiji Erdina Najev posjetila je Udrugu Roma Romano Veseli koja već skoro 20 godina djeluje u Novom Mestu u Sloveniji.

Više »

Poslušajte četrnaestu radioemisiju Inkluzivnog kotača

U četrnaestoj emisiji naša Vanesa Mazreku otišla je preko granica lijepe naše i razgovarala sa Živkom Ferhatović, članicom prve romske hip hop grupe Pretty Loud, studenticom i mentoricom repanj...

Više »

RADIONICA IZRADE AKCIJSKOG PLANA

Drugi dio Radionice izrade Akcijskog plana za uključivanje Roma u Primorsko-goranskoj županiji bio je nevjerojatno uspješan!

Više »

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social