Udruga Ri Rock uoči osamnaeste obljetnice postojanja organizira "Dan otvorenih vrata udruge Ri Rock " (Ri Rock Inkubator)

Pridružite nam se na uzbudljivom danu alternativne kulture i glazbe na Danu otvorenih vrata Udruge Ri Rock (Ri Rock Inkubator) 6. svibnja 2023. na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske!

Udruga Ri Rock poziva vas na bogati program koji spremaju za 06. svibnja 2023. g. na trgu 128 Brigade Hrvatske vojske. Uoči svoje 18 godine postojanja i ulaska u punoljetnost žele širu javnost upoznati sa svime što trenutno rade. Toga nije malo pa neće biti lako sve ugurati u jedan dan, no potrudit će se da predstave većinu svojih projekata, te neke njihove ideje za budućnost. 

U ovih skoro osamnaest godina krenuli su kao mala udruga koja je nastala zbog održavanja tradicije Ri Rock festivala. Danas Udruga osim istoimenog  festivala njeguje i brine o alternativnoj kulturnoj sceni Rijeke i to kroz Music Box prostore za probe bendova, OKC Palach kao koncertni i radionički prostor, Ri Rock Kliniku kao savjetodavne radionice mladim bendovima, Radio Rožu kao medij zajednice kroz koji promoviraju scenu i na kraju možda i najvažnije Ri Rock Akademiju s mnoštvom radionica i tečajeva gdje stvaraju nove alternativne nade.

Što nas sve čeka u tu Ri Rock subotu? 

Jutro je posvećeno nastupima najmlađih polaznika Ri Rock Akademije. Tako na glavnoj pozornici od 10:00 sati nastupaju dvije grupe Ri Rock vrtića i tri bubnjarske grupe klinaca. 

Nakon toga od 11:30h kreću besplatne radionice Ri Rock Vrtića i grupnog bubnjanja za mlade gdje djeca i mladi mogu isprobati sve što grupne radionice nude. Nakon klinaca u 13:30h na red dolaze radionice za odrasle i to grupno bubnjanje i udaraljke te radionica keramike. Uz to ide i prezentacija prostora i opreme  Music Boxa gdje će članovi bendova moći isprobati opremu koju ovaj prostor za probe posjeduje, a svi oni koji žele individualno učiti neki instrument moći će se upoznati I pričati s mentorima individualnih radionica. Prijave na radionice moguća je na https://forms.gle/aMsDYwfeL42gvJSq7

Svi ovi događaji bit će popraćeni glazbenom podlogom Radio Rože, Ri Rock tombolom s vrijednim nagradama, Ri Rock maneštrom glavnog kuhara udruge Nikole, te humanitarnom aukcijom keramičkih predmeta koje su izradili partneri iz Matice umirovljenika iz projekta Rigenerakcija. 

Večer je prepuštena kome drugome nego bendovima, te tako vas od 18:00h očekuje koncert riječkih bendova the Stoned Cows, Bolidi, Izet Medošević i Borgie, Raspad Sistema. 

RASPORED: Dan otvorenih vrata udruge Ri Rock / Inkluzivni Kotač :

10:00    Otvaranje 
10:15    Vrtićka grupa 1
10:30    Vrtićka grupa 2
10:45    Bubnjari 3. grupa
11:00    Bubnjari 2. grupa
11:15    Bubnjari 1. grupa
11:30    Radionica Ri Rock vrtić 
12:05    Radionica grupnog bubnjanja za klince 1.
12:40    Radionica grupnog bubnjanja za klince 2.

13:30    Radionica grupnog bubnjanja za
13:40    Grupna radionica afričkih bubnjeva  
14:15    Prezentacija opreme, prostora Mbox i individualnih tečajeva 
15:00    Radionica keramike /Humanitarna aukcija keramike
17:00    Predstava: Pogledaj me (OKC Palach) Zavrtimo Inkluzivni kotač

Koncert
18:00    Bend 1 – Raspad Sistema 
18:40    Bend 2- Izet Medošević i Borgie 
19:30    Bend 3- Bolidi
20:20    Bend 4 – The Stoned Cows

Zavrtimo inkluzivni kotač
21:10    Rinkluzija projekt bend 
22:00    KAL bend
23:00    Hormonika Balkanika - OKC Palach  Afterparty
 


 


 

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social