StoneRizacijA - Uma, Emphasis, Buss

Novo izdanje Stonerizacije u Palachu!

StoneRizacija je koncept Udruge Ri Rock koji pod svojim imenom okuplja mnoštvo podžanrova bliskih sporim ritmovima, žestokim rifovima, melodičnim ili pak growl vokalima te atmosferičnim zvucima podzemlja. Stoner, desert, sludge, doom, drone, rock, post metal i slični podžanrovi već godinama kroz ovaj koncept tresu riječko podzemlje. Tako je došlo vrijeme da i ove godine prošetamo kroz masne note bliske nam stoneru i to uz tri benda u klubu Palach 25.02.2023.

U goste nam dolaze, s bliske talijansko-slovenske granice, odličan i nabrijan stoner bend BUSS. Večer će uveličati osebujni i atmosferični bend EMPHASIS iz Čakovca, a pridružit će im se miljenica riječke stoner scene UMA, donedavno znana kao Uma Thurman.

🪩 EMPHASIS
https://www.facebook.com/emphasiscro
https://music.emphasis.band/

🪩 UMA
https://www.facebook.com/umabandcroatia
-https://umathurmanband.bandcamp.com/track/black-mamba

🪩 BUSS
https://www.facebook.com/bussband1
https://bussband.bandcamp.com/

 

******************************************************************************
🎁❕NAGRADNA IGRA powered by: BEAR STONE FESTIVAL & Garica Shop Rijeka
Za sve koji se pojave na vrijeme, točnije na početak koncerta, pripremljena je posebna nagradna igra gdje prvih 50 posjetitelja kupnjom ulaznice ulaze u tombolu u kojoj mogu osvojiti bogate nagrade.

- BEAR STONE FESTIVAL POKLON PAKET: https://bearstonefestival.com/
Glavna nagrada dolazi u obliku specijalnog poklon paketa koji donosi Bear Stone Festival. U paketu se nalaze 2x ulaznice ( u vrijednosti od 800kn) za ovogodišnje izdanje festivala na kojem su uz ostale odlične bendove najavljeni velikani svjetske stoner scene Orange Goblin. Ovaj poklon paket sadržavat će i festivalske majice, hoodicu, stickere, plakate i sve potrebno za uživanje u ovom zaista jedinstvenom festivalu u Hrvatskoj. Podsjećamo da se Bear Stone festival održava 07. i 08. srpnja. 2023. na predivnoj lokaciji rijeke Mrežnice pokraj Slunja uz odličan line-up i mnoštvo dodatnog programa.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/795954861620064

- GARICA shop rijeka donosi nagradu 2g CBD cvijeta BubbleGum te 2 paketa rizli, a nalaze se u Jedrarskoj ulici pokraj Gradske Knjižnice gdje vas pozivamo da ih posjetite.
Uz ove bogate nagrade tu su i razni pokloni u obliku hladnih pivica, ulaznica za nadolazeće koncerte te grinderi i bluntovi koje nam donosi Head Shop Mean Green iz ZGa.

Pojavite se u Palachu po otvorenju u 20h i zgrabite bogate nagrade naših vjernih sponzora.

-----------------------------------------------------------------------------

 

✅ ULAZNICE: Posebna pogodnost za one mlađe od 1⃣8⃣ god.
Ulaznica za ovu sporu i žestoku večer iznosi 6€, a iste će se moći kupiti na ulazu u Palach na dan koncerta. Posebna pogodnost za ovogodišnju StoneRizaciju dolazi u obliku jeftinije ulaznice za mlađe od 18.godina gdje će na ulazu u Palach morati odvojiti samo 3€. Udruga Ri Rock ovim potezom želi približiti scenu onim najmlađima i graditi im naviku odlaska na koncerte posvećene alternativnom izražaju.

 

***************************************************************************

🆕 KONCERTNA SEZONA 2⃣0⃣2⃣3⃣:
Posjetitelji su pozvani da se 25.02.2023. zapute u Palach i uživaju u zvucima undergrounda te se pripreme za nadolazeće događaje koje Udruga Ri Rock priprema u svojoj Koncertnoj Sezoni.

Prije same StoneRizacije, točnije 22.02., pozivaju se slušatelji Radio Rože da prisustvuju još jednom izdanju koncepta „Živo Uživo“ uz on-line nastup bend Fanaa putem live streama You Tube kanala Udruge Ri Rock i internet Radija Rože na www.radio-roza.org.

U pripremi je koncert 18.03. za ljubitelje nota posvećenih hard-core, metal-core, death i sl. podžanrova, a u travnju se održava još jedno izdanje sad već dobro poznatog Palach Open Jam Sessiona.
Posebni koncert Rinkluzije na riječkom Korzu u svibnju ugostit će razne glazbenike u suradnji s udrugom RomHr kroz projekt Inkluzivni Kotač. Ljeto će donesti još jedno izdanje Dana Otvorene Probe na Delti uz nastupe polaznika Ri Rock Akademije i partnera iz Udruge Penzići Rijeka kroz projekt RiGenerAkcija! Uslijedit će i jubilarno 10. izdanje Dark Circle festivala u rujnu, a među ovim događajima pronaći će se i mnoštvo koncerata koje će u prosincu okruniti 45. izdanje Ri Rock Festivala.

Slušamo se i ove sezone gdje uživamo u dobrim notama koje donosi Udruga Ri Rock.

***

Program je sufinanciran sredstvima Grada Rijeke i Ministarstva kulture i medija RH

 

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social