Prijave Music Box radionice 2018

UDRUGA RI ROCKDragi svi, nastavljamo s Music Box besplatnim glazbenim radionicama! Music Box radionice će i ovoga puta sadržavati tečajeve za početnike, ali i za napredne, već uključene polaznike koji će nastaviti razvijati svoje glazbene vještine.


Polaznike čekaju ove aktivnosti koje su potpuno besplatne:
1) Glazbena edukacija sviranja bubanja, električne ili bas gitare 
2) Organizacija i izvedba koncertnog nastupa
3) Putovanje na glazbeni festival alternativne glazbe (ljeto 2019.)

Po uzoru na prošlu godinu, organizirat ćemo glazbene radionice i za mlade s poteškoćama u razvoju koje provodimo u suradnji s Udruga Muzikopter

Uz naše iskusne mentore garantiramo da ćete naučiti mnogo, a pritom se i dobro zabaviti. Za sve uspješne polaznike naposljetku organiziramo i posjet jednom glazbenom festivalu da svi zajedno učimo iz prakse ;)

Ukoliko želiš naučiti osnove sviranja gitare, bas gitare i bubnja ili proširiti već postojeće znanje, zakoračiti na pozornicu svirajući svoje omiljene pjesme, te naposljetku putovati na glazbeni festival - ispuni ovaj kratki upitnik: 

▶️ http://tiny.cc/51d1zy

Jedini uvjet je da imate do 30 godina života!

Prijave traju do 31.10.2018. do 12h stoga požuri!

Za više informacija pišite na udrugarirock@gmail.com

***
Projekt je financiran od strane Zaklade "Hrvatska za djecu", Primorsko-goranske županije i grada Rijeke, a provodi se u partnerstvu s Gimnazija Andrije Mohorovičića Rijeka i Osnovna škola "R.K.Jeretov Opatija"

UKLJUČI SE!

KONTAKT