Prijave Music Box radionice 2017

UDRUGA RI ROCKŽeliš naučiti svirati instrument, organizirat događaj te putovati, no nisi baš u najboljoj financijskoj situaciji i ne znaš kako doseći ovaj cilj? Mi imamo stvar za tebe! Pozivamo djecu i mlade do 30 godina da nam se pridruže u novoj sezoni besplatnih Music Box glazbenih radionica.


Pozivamo djecu i mlade do 30 godina da nam se pridruže u novoj sezoni besplatnih Music Box glazbenih radionica.

Nudimo ti besplatne aktivnosti :

  • 1) Glazbenu edukaciju sviranja bubanja, električne ili bas gitare 
  • 2) Edukaciju ''Event menadžment'' 
  • 3) Organizaciju i izvedbu koncertnog nastupa
  • 4) Putovanje na glazbeni festival alternativne glazbe (ljeto 2018.)

Radionice sviranja bubnja i gitare će se održavati na tjednoj bazi od siječnja do lipnja 2018. godine. Polaznicima će biti osigurani odgovarajući glazbeni instrumenti, stručno vodstvo iskusnih glazbenika, Nikole Jovanovića i Brune Mičetića te adekvatno opremljeni prostori.

Projekt se i ove godine provodi u partnerstvu s Prvom riječkom hrvatskom gimnazijom, Gimnazijom Andrije Mohorovića te Osnovnom školom Rikard Katalinić Jeretov iz Opatije.

GLAZBENE EDUKACIJE DJECE I MLADIH S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU 
Ove godine ostvarili smo suradnju s udrugom Muzikopter, u sklopu koje je omogućena glazbena edukacija i integracija djece i mladih s poteškoćama u razvoju. Radionice za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju će se održavati jednom tjedno, od siječnja do lipnja 2018. godine, uz stručno vodstvo glazbenika Udruge te članica Udruge za muzikoterapiju i edukacijsko rehabilitacijski rad. Za više informacija obratite nam se na: muzikopter@gmail.com

Prijave su otvorene od 15.12.2017. do 10.01.2018., a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećem linku https://goo.gl/forms/DmBihW7X1Qn9HBKO2

Nakon prijave biti ćete pozvani na kratki intervju.

I to je to :)

Dobro razmisli koliko ovo želiš, pokreni se i pokaži nam svoju strast, a mi ti obećavamo trenutke za pamćenje, druženja i poznanstva te naravno mnogo zanimljivih stvari koje ćemo te naučiti.

Vidimo se! 

*Zbog ograničenih vremenskih i financijskih kapaciteta broj polaznika biti će ograničen, stoga molimo da se prijavite isključivo ukoliko ste spremni redovito pohađati radionice, kako ne bi drugima oduzeli priliku za ispunjenje želja.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, grada Rijeke, Lučke uprave Rijeka te Primorsko - goranske županije.

UKLJUČI SE!

KONTAKT