POZIV NA EDUKACIJU ZA BUDUĆE MEDIJSKE DJELATNIKE Udruga Ri Rock s partnerima iz Romske organizacije mladih Hrvatske u sklopu projekta „Inkluzivni kotač“

Poziva sve zainteresirane mlade Rome i Romkinje, u dobi do 29 godina, da se priključe edukaciji za buduće medijske djelatnike/djelatnice koji će u sklopu projekta, nakon održanih edukacija, producirati radijske emisije na riječkom radiju zajednice „Radio Roža“!

Edukacija se sastoji od dvije radionice:

  • 1. Upoznavanje s relevantnim romskim temama i pristup temi s istraživačkoga, problemskog i kritičkog gledišta (18 sati edukacije). Radionicu će održati koordinator projekta Siniša-Senad Musić (ROM HR)
  • 2. Radionica radijskog izvještavanja i osnova radijske produkcije (12 sati edukacije u radijskom studiju „Radio Roža“; 4 sata teorije i 8 sati praktične nastave). Radionicu će održati tim Radio Rože.

**Važno je istaknuti da će sudionicima edukacije biti osigurano osvježenje i ručak te da će edukacije i proizvodnja radijskih emisija biti plaćena.

*Prijaviti se možete na službenu email adresu projekta: inkluzivnikotac@gmail.com, porukom na Facebook stranicu Inkluzivni kotač i ROM HR. 

U prijavi molimo da napišete vaše ime i prezime, dob, kontakt i par motivacijskih rečenica o tome zašto želite sudjelovati u stvaranju emisije „Inkluzivni kotač“. Nakon zaprimljenih prijava održat će se individualni razgovori s odabranim korisnicima. Rok za prijave ističe 17.10.2022.

Veselimo se Vašoj prijavi! 

Kontakt osoba: Marina Jakšić, voditeljica projekta, udruga Ri Rock
e-mail: inkluzivnikotac@gmail.com
FB Inkluzivni kotač: https://www.facebook.com/profile.php?id=100085388391814

Kontakt osoba: Siniša-Senad Musić, koordinator projekta, ROM HR
e-mail: smusic@romhr.hr
mobitel: 095 345 656 0 


Projekt “Inkluzivni kotač” je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova. 
 

 


 

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social