Otvaranje Radio Rože!

UDRUGA RI ROCK30.07. službeno je otvorila vrata Radio Roža. Prvi riječki radio zajednice koji je svoj dom dobio u Omladinskom centru Palach. Na otvorenju su gostovali

⚫ Božo Devčić,
⚫ POPPY,
⚫ EURIPID,
⚫ STIKK,
⚫ FRISHKY


🎧 Kako možete slušati Radio Rožu?
------------------------------
Slušati Radio Rožu možete na web stranicama radio-roza.org ili preuzimanjem m3u datoteke(na gumbu u navigaciji) koje možete otvoriti u svojem audio playeru kao na primjer WinAmp ili Windows Media Player. Audio i video prijenose uživo također možete pratiti na  Facebook stranicama Radio Rože.

https://radio-roza.org
https://www.facebook.com/radiorozha/
https://www.mixcloud.com/RadioRo%C5%BEa/
https://www.youtube.com/channel/UC9kyZZaaLJ-3y99cPACnKBw


Radio Roža je program koji se provodi u sklopu projekta„ Žiroskop– civilno - javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u rijeci“.Radi se o jednom od 34 odabrana projekta koji su ocijenjeni kao uspješni na natječaju Kultura u centru - potpora razvoju javno - civilnog partnerstva u kulturi, koji se provodi u sklopu Prioritetne osi 4„ Dobro upravljanje“ Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Nositelj projekta Žiroskop je Udruga Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Udruga Filmaktiv, Udruga Ri Rock i Udruga Prostor plus.Svrha projekta je razvoj i osnaživanje civilno - javnog partnerstava u upravljanju prostorima Filodrammatice i Omladinskog kulturnog centra Palach.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Ri Rock.

UKLJUČI SE!

KONTAKT