Old Night, Soulcase, LEI | Otvaranje Ri Rock koncertne sezone 2022.

Uvod u Ri Rock koncertnu sezonu uz glazbene promocije riječkih bendova i projekciju doku filma

20. svibnja 2022. u Palachu, Udruga Ri Rock otvara svoju novu koncertnu sezonu i donosi nastupe i promocije tri riječka benda: Old Night, Soulcase i Lei.
Riječkoj publici će se po prvi puta uživo predstaviti dugočekivani treći album benda Old Night pod nazivom “Ghost Light”, dok će nositelji titule “Nove Nade” 43. Ri Rock Festivala - Soulcase, predstaviti svoj debi EP “Devour”. Koncert će otvoriti Lei pjesmama sa svog nadolazećeg albuma.

Prije koncerta riječkoj sceni će se predstaviti festival “Vlajternativa” iz Benkovca uz projekciju dokumentarnog filma u čast 10 godina održavanja festivala. Udruga Vlajter-Ego je kroz godine ugostila na festival velik broj bendova, među kojima su i mnogi riječki. Isti će prisustvovati projekciji i prisjetiti se svojih nastupa na festivalu.

Na samom početku događanja održati će radionica za polaznike tečajeva Ri Rock Akademije pod nazivom “Moj prvi koncertni nastup“.

⚡ Old Night:
Službena stranica: https://www.facebook.com/OldNightband

⚡ Soulcase:
Službena stranica: https://www.facebook.com/soulcaseofficial
⚡ Lei:
Službena stranica: https://www.facebook.com/Lei-104470381288057

⚡ Vlajternativa Festival:
https://www.facebook.com/vlajternativa

🎫 Ulaz na koncertni dio večeri iznosit će 50 kn dok je ulaz na projekciju filma besplatan.

✨ Udruga Ri Rock u koncertnoj sezoni 2022. ima u planu organizirati još nekolicinu koncerata na kojima će ugostiti ponajviše izvođače iz Rijeke uz razne goste iz drugih gradova i okolnih država. Tijekom ljeta održat će se Dan Otvorene Probe i nekoliko Jam Sessiona koji će okupiti polaznike radionica Ri Rock Akademije i razne glazbenike s ciljem udruživanja, promocije bendova i osnivanja novih glazbenih sastava. Također u pripremi su i ovogodišnji Dark Circle Fest 9 koji će nas kao i svake godine uvesti u jesen uz žestoke note te 44. Ri Rock Festival kao kruna koncertne sezone 2022.
Realizacija programa omogućena je uz pomoć donatora kojima se udruga ovim putem zahvaljuje: Ministarstvo Kulture RH, Primorsko - Goranska Županija, Grad Rijeka, Turistička Zajednica Grada Rijeke, HDS Zamp, Zaklada Kultura Nova i Agencija za Elektroničke Medije. Također veliko hvala ide: volonterima, posjetiteljima i sponzorima udruge. 🖤

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social