Nove emisije u suradnji s umirovljenicima

Volite slušati radio? U dan ulazite sa zvucima lokalne radio postaje? Voljeli biste se okušati u stvaranju vlastite radio emisije? Pritom ste u penziji i htjeli biste kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme? Imamo rješenje za vas!

Imamo riješenje za vas! Udruga RiRockRadio Roža i Penzići Rijeka, u sklopu zajedničkog projekta 'RiGenerAkcija! - Aktivni u mirovini' u lipnju 2021. kreću s produkcijom radijskih emisija na Radio Roži. Emisije će stvarati sami umirovljenici u suradnji s našim radijskim producentom, Davorom Pejićem.

Cilj emisija je podizanje svijesti o važnosti aktivnog starenja i socijalne uključenosti umirovljenika. Glavnu riječ preuzimaju penzioneri kao promotori aktivnog starenja, kreirajući teme emisija, pozivajući goste, razgovarajući o problemima koje sami smatraju bitnima.

Prijave su otvorene do 3. lipnja, a već 4. lipnja 2021. u 17 sati krećemo u akciju s prvom radionicom upoznavanja prijavljenih s procesom stvaranja radijske emisije.

Zato požurite, nazovite 051 212 109 i postanite aktivni sudionici u podizanju svijesti o važnosti kvalitetnog starenja.

***

Projekt 'RiGenerAkcija! - Aktivni u mirovini' sufinanciran je od strane Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.690.146,54 HRK, od čega je 85% (1.436.624,56 HRK) osigurano iz Europskog socijalnog fonda, dok je preostalih 15% (253.521,98 HRK) osigurano iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social