Koncert: To the core

Ri Rock žestokim notama pogađa u samu srž! Essence, Zenoth, Totem, Stepped Out

Udruga Ri Rock priprema u svojoj „Koncertnoj Sezoni“ jedinstven događaj koji će 18.03.2023. ujediniti šarolik spektar underground žanrova s poveznicom CORE izričaja pa bio to hardcore, metalcore ili hardcore punk. Koncertnim nastupom čak četiri benda obnovit će se direktna linija
između dva velika Hrvatska grada, Splita i Rijeke, ujedno spajajući mlade i one nešto starije aktere scene u jednu jezgru i to gdje drugdje nego u riječkom srcu alternative - klubu Palach. 🔥

S idejom jedinstva, Udruga Ri Rock, poziva na zbližavanje svih ljubitelja žestokih nota kroz nastupe bendova koje označava raznolik opus žanrova: od metala preko punka pa sve do hardcorea.
Tako će koncertnim povratkom u Rijeku, metalizirani splićani Essence, proslaviti jubilarni 25. rođendan, a posjetitelje počastiti sugrađanskom hardcore poslasticom zvanom Stepped Out, koji u
Rijeku dolaze po prvi puta. Kako bi slavlje bilo još veće, pridružit će im se i domaće snage u obliku mladih metal nada Totem te nasljednika riječke metal scene Zenoth.
-------------------------------------------------------------------------------

👁️ESSENCE - 23:30 - 00:15
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063560140735
Music: http://essence.bandcamp.co

👁️ZENOTH - 21:30 - 22:15
Facebook: https://www.facebook.com/Zenothofficial
Music: https://linktr.ee/Zenoth

👁️STEPPED OUT - 22:30 - 23:15
Facebook: https://www.facebook.com/steppedouthc
Music: https://steppedout.bandcamp.com/album/envy-and-alienation

👁️TOTEM - 00:30 - 01:00

------------------------------------------------------------------------------

🎁 NAGRADNA IGRA 🎁
* Powered by: Twilight Promotion i Dallas Music Shop *

Uz nastupe bendova pripremljena je nagradna igra gdje prvih 50 posjetitelja kupnjom ulaznice ulaze u tombolu i ostvaruju mogućnost osvajanja jednu od bogatih nagrada.
👉 Ulaznice za The Exploited + Nula by Twilight Promotion
Glavna nagrada dolazi u obliku ulaznica za legendarni punk bend The Exploited i hrvatske punk velikane Nula u Zagrebu 10.05.2023. koje donosi Twilight Promotion.
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1254798818452831

👉 Music poklon paket by Dallas Music Shop
Također, jedna od glavnih nagrada dolazi od Dallas Music Shop Rijeka koji nudi specijalne glazbene pakete s majicama i CDovima kultnih Ri Rock bendova.
https://www.facebook.com/DMS.Rijeka

Uz ove bogate nagrade posjetitelji su u mogućnosti osvojiti majice i albume nastupajućih bendova, ulaznice za koncerte, piće na šanku te mnoge druge nagrade.

👁️ Ulaznice 👁️
Kao i na prošlom događaju Ri Rock nudi za one mlađe od 1⃣8⃣. godina sniženu cijenu ulaznice od 3€.
Ulaznice se mogu kupiti na dan događaja na ulazu u Palach, a oni stariji od 1⃣8⃣. godina izdvojiti će 6€ kako bi uživali u ovom neizostavnom događaju.
Zaputite se 18.03. u Palach i osjetite samu srž žestine uz čak četiri benda te svakako pratite stranice Udruge Ri Rock koja je za vas pripremila bogat program ovogodišnje koncertne sezone.

****
Program je sufinanciran sredstvima Grada Rijeke, Ministarstva kulture i medija i PGŽ-a.

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social