Emisija Školica

Mladi i mlađi, zanimljive priče o onima na kojima svijet ostaje. Adresirat će probleme djece i mladih u različitoj dobi - prve godine života, vrtić, predškolska dob, niži i viši razredi osnovne škole, srednja škola te fakultetsko doba.

Osim tema povezanih sa samim školovanjem (bullying, poteškoće s učenjem), obradit će se i teme vezane uz obiteljski život (problemi u ponašanju, zanemarivanost od strane roditelja, popravne institucije) te svakodnevne aktivnosti (pronalazak zaposlenja, hobiji).

U emisiji će gostovati djeca i mladi (s dozvolom roditelja/staratelja), predstavnici institucija, voditelji izvannastavnih aktivnosti i dr. dionici čiji rad uključuje rad s djecom i mladima. Ugostit će se gosti iz drugih županija kako bi se mogla usporediti situacija PGŽ-a i ostatka Hrvatske. Cilj emisije je osvijestiti javnost o problemima djece i mladih, njihovom pogledu na svijet i percepciji stvarnosti.

Bitno je javno progovarati o mladima i njihovim pravima jer su oni budućnost, a problem s kojima se susreću mogu izazvati trajne posljedice na njih i njihovo okruženje.

Poslušaj snimljene epizode EMISIJE ŠKOLICA na Mixcloudu od Radio Rože OVDJE!

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social