Dan Otvorene Probe 2021. - 10.07.2021.

Probe svima, a ne samo njima.

Kao promotivna platforma za mlađe i manje poznate bendove - Dan Otvorene Probe, još jednom će ukazati na rad glazbenika i umjetnost stvaranja glazbe. Daje se naglasak na probe amaterskih sastava, koje su odredbom Stožera povodom pandemije bile zabranjene što je svakako utjecalo na razvitak scene u lošem smislu, a nekolicina bendova čak je i stala sa djelovanjem.


U tom duhu ovogodišnji Dan Otvorene Probe sadržavati će nastupe bendova i to u pravom malom festivalskom okruženju na prostoru Delte 5 pokraj prostorija Music Box. Music Box je studio za probe bendova koji već dugi niz godina nudi glazbenicima mjesto za druženje, tečajeve, probe i suradnju, koji je također bio primoran zatvoriti svoja vrata u protekloj godini.


10. srpnja 2021. s početkom u 19 h nastupiti će čak 7 bendova rock, punk, stoner, crust, grind i ostalih glazbenih orijentacija:

 

  • FINTA DE MONA
  • HAND OF APOLLO
  • VIOLETTA PEPPERMINT
  • LAST BARAŽ
  • LEi
  • GRAMPA
  • POMELO CHESS SOCIETY

Kao i svake godine organizatori žele ovim događajem ukazati na bitne teme koje nas okružuju.

Ove godine, uz RiUse, koji brinu o ekologiji i potiču na reciklažu, podržat će se priča SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava. Tako ćemo govoriti o seksualnom nasilju među mladima i kako ga zaustaviti. No to nije sve, skupljati će se i novci za napuštene životinje pa se posjetitelji pozivaju da doniraju novčana sredstva za Azilu za pse – Društvo za zaštitu životinja Rijeka.

Posjetitelji su pozvani da ponovno uživaju u kreativnosti i glazbi, podrže bitne teme našeg grada, ali i da pohvale greške i stanke naših glazbenika, jer ipak su to čari prave probe jednog benda.

Ulaz je BESPLATAN!

***Broj gostiju je ograničen, a posjetitelji su dužni pridržavati se svih pravila povodom pandemije Korona virusa. Obvezna distanca, nošenje maski i dezinficiranje ruku pri ulasku je obveza. Događaj se organizira po svim pravilima postavljenim od nacionalnog stožera zaštite
 

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social