43. RI ROCK FESTIVAL - Info za posjetitelje

📣 43. Ri Rock festival, 2 dana, čak 12 bendova i dodjela nagrada Ri Rock Kipić 2021.! 🏆

Lokacija: ExPort Delta
10.-11.12.2021.

🔵 Vrata: 19:00 h
🔵 Testiranje je dostupno od: 19:00 h - 23:30 h
🔵 Cijena jednodnevne ulaznice: 35 kn
🔵 Cijena festivalske ulaznice: 60 kn
🔵 Testiranje za osobe bez COVID potvrda: 35 kn
🔴 Pretprodaje NEMA!
🔵 Festival se zatvara oba dana u 00:00 h
🔵 Djeca do 12 godina uz pratnju roditelja imaju besplatan ulaz i ne trebaju se testirati

S obzirom na situaciju, ništa pa tako ni festival ne može proći bez ograničenja, i zato toplo preporučamo svima da dođu ŠTO RANIJE i na vrijeme kupe ulaznicu kako ne bi ostali bez iste. Nemojte čekati headlinere već dođite poslušati i podržati mlade snage scene (što je i glavni cilj festivala) i popratiti dodjelu nagrada Ri Rock Kipić 2021. 

Obavezno pripremite osobne iskaznice ili neki drugi identifikacijski dokument sa slikom koji ćete morati predočiti i u slučaju da se testirate i ukoliko imate COVID potvrdu. Također pripremite i QR kod COVID potvrde da ga možemo očitati na ulazu.

Na ulazu će uz ostali merch festivala u prodaji biti i fantastični plakat koji je izradio Ivan Montan iz Do Kosti tattoo studija. Plakat sadrži brojne detalje koji održavaju Rijeku i njenu scenu, a motivi s plakata će naći i na ovogodišnjoj festivalskoj majici i bedževima. Sve će biti dostupno za kupnju po pristupačnim cijenama, idealno za ljubitelje riječke scene i poklone za nadolazeće blagdane.

Festival će se održati uz poštivanje svih mjera propisanih od strane Stožera civilne zaštite koje su na snazi, uz obavezno nošenje zaštitnih maski i održavanje distance.

Organizator zadržava pravo na izmjenu satnice i programa bez prethodne najave.
 

 

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social