TEČAJ UDARALJKI

ENDI OBLAK

Udaraljke se, s obzirom na svoju prirodu, mogu koristiti u svim glazbenim žanrovima i teško ih je opisati u dvije rečenice. Uglavnom se na njih nailazi u etno i tradicionalnoj glazbi iz cijelog svijeta te u modernije vrijeme u funku, houseu i sličnim plesnim stilovima.

CIJENA: 80 €/mj

Također ih koriste i "high-end" metal bendovi poput Slipknota i Sepulture. Iako u modernoj glazbi nemaju mjesto u "osnovi" benda, svi bendovi na visokoj razini cijene i razumiju koliko bogatstva donose udaraljke i udaraljkaš koji zna što radi.

Mnogi ih koriste za relaksaciju, ali i kao alate za oslobađanje od negativne energije i stresa. Tečaj je primjeren za sve uzraste. Nudi nezaboravno iskustvo ritmičke glazbe te sadrži sviranje na instrumentu po izboru, a nudimo: Cajon, darabuku i djembe i druge.

Mentor:

Endi Oblak

Način izvođenja:

Individualno i po potrebi grupno

Intenzitet odvijanja:

60 min / tjedno

Za dogovore i informacije obratite se na: 095 884 7775 ili musicboxrirock@gmail.com
Molimo da u naziv maila unesete tekst: TEČAJ UDARALJKE - ENDI

Endi Oblak, samouki je bubnjar i udaraljkaš. Prije 10. godina krenuo je svirati, a potom se "bacio u intenzivnije glazbene vode". Najpoznatiji projekt u kojem je sudjelovao je bend Agama, a trenutno svira kao session glazbenik u nekoliko bendova (Šadrvan, Lorean Dey, Teo Mandžuka). Također svira bubnjeve u bendu Japanski Premijeri. Na svojim tečajevima, Endi, nudi jednostavan, alternativan i opušten pristup glazbi.