TEČAJ PJEVANJA

LINDA URAN

Glas je jedini „nevidljivi“ instrument čija se manifestacija tona mora zamišljati, a otkrivamo ga različitim metodama. Pjevanje je prirodna potreba, dok pravilno pjevanje liječi.

CIJENA: 80 €/mj

Disciplina, ispravno disanje i fokus temelji su i osnove svakog pjevača. Uz vježbe disanja, rada na vokalnoj tehnici, pomno odabranim glazbenim materijalima i izradi interpretacije te pronalasku vlastitog glasa, također će se raditi i vježbe govora.

S obzirom da moramo zamišljati način proizvodnje tona ne bi li postepeno otkrivali svoj instrument, radit će se i na osvještavanju cijelog tijela. Sat će izgledati kao dinamična i zabavna terapija za tijelo, dušu i um što i jest cilj pjevanja – osposobiti cijelog sebe za ispričati priču glasom.

Nakon sata osjećat ćete se puni energije jer ste na putu otkrivanja kako proizvesti i kontrolirati veliku količinu energije vlastitim glasom.

Mentor:

Linda Uran

Način izvođenja:

Individualno

Intenzitet odvijanja:

Intenzitet odvijanja: 1h tjedno

Za dogovore i informacije obratite se na: 095 884 7775 ili musicboxrirock@gmail.com
Molimo da u naziv maila unesete tekst: TEČAJ PJEVANJA

Skladateljica na papiru, ali pjevačica u duši, Linda Uran bavi se glazbom od svoje četvrte godine. Diplomirala je kompoziciju na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a satove pjevanja pohađala je i nakon završenog smjera solo pjevanja u srednjoj glazbenoj školi. Objavila je zbirku solo pjesama za operne pjevače te se aktivno bavi opernim i rock pjevanjem. Frontman-ica je riječke rock grupe Fanaa, ali nastupa i kao kantautorica. Pisala je glazbu za kazalište, animirane filmove, radio drame i razne druge medije, a iza sebe ima nagrađivane skladbe te je stipendistica nagrade „Rudolf i Margita Matz“ kojeg dodjeljuje Hrvatsko društvo skladatelja. Svakoga dana možete uživati u njezinom odabiru glazbe na Radio Rijeci.

Linkovi