TEČAJ GITARE

IMRAN DURAJ

Gitara je zanimljiv instrument koji omogućava ekspresiju kroz glazbu, bolju koordinaciju, pozitivnu promjenu raspoloženja, a prepoznata je kao jedan od primarnih glazbala u svijetu. Tečaj gitare, u sklopu Ri Rock Akademije, nudi alternativni pristup gdje se polaznika uvodi u svijet glazbe kroz jednostavniji i zabavniji način sviranja, a potom formira napredniji rad uz stručno mentorstvo.

CIJENA: 80 €/mj

Nakon uvodnog razgovora s polaznikom započinje ulazak u magični svijet sviranja gitare. Osnove uključuju pravilno držanje gitare i trzalice, pozicija tijela za vrijeme sviranja, štimanje gitare, mijenjanje žica i ono najbolje sviranje. Prilagođavajući se željama polaznika nudimo rad na pjesmama i tehnici što uključuje sviranje prstima, sviranje trzalicom i kombinacijom obje tehnike. Po želji polaznika tečaj je moguće prilagoditi i naprednom programu što bi obuhvaćalo učenje teorije glazbe, notni zapis i ostalo. Kroz alternativni pristup polaznicima se nudi prilika da se upoznaju s gitarom i potom prepuste čistom muziciranju.

Mentor:

Imran Duraj

Način izvođenja:

Individualno

Intenzitet odvijanja:

Individualno i po potrebi grupno Intenzitet odvijanja: 60 min / tjedno

Za dogovore i informacije obratite se na: musicboxrirock@gmail.com
Molimo da u naziv maila unesete tekst: TEČAJ GITARE IMRAN

Imran Duraj rođen je 6.5.2001. u Rijeci. Završio je osnovnu i srednju glazbenu školu Ivana Matetića Ronjgova u klasi profesorice Slađane Čolović. Svoju klasičnu naobrazbu proširio je unaprijeđivanjem vještine sviranja električne gitare. Usavršavao se na brojnim masterclassovima uz vodstvo mentora kao što su Vlatko Stefanovski, Ivan Pešut, Petrit Ceku i Lukasz Kuropaczewski. Od malih nogu nastupa samostalno i u pratećim bendovima na festivalima i raznim kulturnim manifestacijama.

Linkovi