TEČAJ GITARE

RADOSLAV TIČIĆ


radoslav-ticic

BIOGRAFIJA MENTORA:


Radoslav Tičić, rođen 28.01.1989. Glazbom se bavi od svoje devete godine života, najprije pohađanjem dvogodišnjeg tečaja gitare, zatim 5 godina osnovne glazbene škole i nakon toga sviranjem u desetak bendova. Iskustvo u različitim žanrovima skupljeno je kroz sviranje klasične gitare u glazbenoj školi, sviranje u rock/ska/punk bendovima, sviranjem u flamenco trojcu, 10 godina sviranja i pjevanja na ulici u kombinaciji s trubačem, trombonistom i bubnjarem, sviranjem bass gitare u jednom kantautorskom bendu i jednom gažerskom bendu, a uz to je prošao i 2 godine aktivnog pjevanja u mješovitom zboru. Trenutno aktivan u 4 benda.


Početni tečaj gitare namijenjen ljudima bilo koje životne dobi, a željni su se na opušten i zabavan način okušati u sviranju gitare, bilo to akustična, klasična, bass ili električna, ovisno o vlastitim preferencijama. Tečaj u trajanju od 4 do 6 mjeseci pokrit će osnove sviranja gitare koristeći 3 različite tehnike - sviranje apojando i tirando tehnike prstima, i sviranje koristeći trzalicu. Sam početak je uvijek najteži dio, pa je tu ključna prava motivacija kako želja i entuzijazam ne bi nestali već u samim počecima, stoga će pripremljene vježbe na zabavan način pomoći u savladavanju osnova. Polaznicima će se ponuditi napredni tečaj kako bi ih se motiviralo na daljnje bavljenje muzikom. Na samom kraju tečaja, učenik će iskusiti djelovanje u bendu gdje će s polaznicima bubnjanja, basa/gitare i vokala uvježbati jednu skladbu u cijelosti.

LINKOVI:

Officer down, PachaMamma Street Connection, White on white, Kraj programa,
RI ROCK AKADEMIJA - TEČAJ GITARE

  • Način izvođenja: Individualno
  • Intenzitet odvijanja: 1h tjedno + 3h korištenje instrumenta i prostorija Music Box za vježbu


Za dogovore i informacije obratite se na: 095 884 7775 ili musicboxrirock@gmail.com – molimo da u naziv maila unesete tekst: TEČAJ GITARE - PAF


UKLJUČI SE!

KONTAKT