TEČAJ BUBANJ

KRISTIAN KIRINČIĆ


radoslav-ticic

BIOGRAFIJA MENTORA:


Kristian Kirinčić Rođen 12.12.1995. bubanj je počeo učiti 2010. godine uz Andya Cecha i Renata Surića. Dvije godine za redom 2011. i 2012. sudjelovao je na Croatia Drum Campu u Grožnjanu gdje je živio i učio s bubnjarima iz Hrvatske, Austrije, Italije, Mađarske i Slovenije. Tamo je učio od najboljih svjetskih bubnjara i udaraljkaša kao što su Antonio Sanchez, Virgil Donati, Trevor Thompkins, Mike Haid, Dado Marinković, Petar Ćurić, John Riley, Kim Plainfield. Svoje sviračke početke započeo je u riječkom rock 'n' roll bendu Strings nakon toga u bendu Exa, od 2017. godine aktivno svira i vodi svoj autorski bend FANAA, te je od rujna 2019. godine službeni član pratećeg benda Žanila Tataja - Žaka.


Alternativnim pristupom, u trajanju od 4. do 6. mjeseci, polaznici početnici naučit će svirati osam jednostavnih ritmova, kako pravilno koristiti instrument i kako se umjetnički izraziti kroz stvaranje vlastitog ritma po želji. Napredni polaznici tečaja imat će priliku proširiti osnovni ritmički opus i naučiti o složenijim ritmovima, različitim stilovima, ritmičkim grupacijama, tehnikama sviranja, muzikalnosti i bubnjarskoj opremi. Individualni tečajevi bubnja namijenjeni su svim dobnim uzrastima, a uz osnove bubnjanja moći će se usvojiti znanje djelovanja u bendu i kako se ponašati na bini tijekom koncerta te mnoge druge zanimljive teme vezane uz muziciranje. Polaznicima je ponuđena posjeta lokalnom klubu gdje će se upoznati s provedbom koncerta te gostovanje jednom od renomiranih riječkih glazbenika.

LINKOVI:

Fanna
RI ROCK AKADEMIJA - TEČAJ BUBNJA

  • Način izvođenja: Individualno
  • Intenzitet odvijanja: 60min tjedno + 3h korištenje instrumenta i prostorija Music Box za vježbu


Za dogovore i informacije obratite se na: 095 884 7775 ili musicboxrirock@gmail.com – molimo da u naziv maila unesete tekst: NAPREDNI TEČAJ BUBNJEVA


UKLJUČI SE!

KONTAKT