GLAZBENE IGRAONICE - RI ROCK VRTIĆ

Predstavljamo jedinstven projekt za najmlađe glazbene talente! Ako vaši klinci pokazuju interes za glazbom a ne znate kako bi ih mogli usmjeriti Ri Rock Vrtić je pravo mjesto za njih!

CIJENA: 50 €/mj

Predstavljamo jedinstven projekt za najmlađe glazbene talente! Ako vaši klinci pokazuju interes za glazbom a ne znate kako bi ih mogli usmjeriti Ri Rock Vrtić je pravo mjesto za njih! Možda baš u vašem klincu leži neka buduća zvijezda riječke scene i zato je vrijeme da se Udruga Ri Rock posveti i najmlađima i to s glazbenom igraonicom prilagođenom uzrastu od 4 do 7 godina.

Igraonica se temelji na improvizaciji i aktivnom sudjelovanju djece u raznim glazbenim aktivnostima kao što su pjevanje i sviranje. Ovom metodom omogućuje se korištenje glasa ili instrumenta pri čemu se postiže direktni kontakt sa stvaranjem glazbe. Glazba je veoma važna za razvoj svakog djeteta. Ona pozitivno utječe na djetetove fizičke i umne sposobnosti, te omogućuje razvoj estetskog odnosa prema glazbi i umjetnosti općenito. Glazba kao sredstvo u komunikaciji često pomaže u izražavanju osobnosti.

Ri Rock Vrtić zamišljen je kao jedan neformalni koncept, a ideja je glazbom doprijeti do djece i omogućiti im opušteno muziciranje kroz igru, van klasičnog školskog modela. Igraonica usmjerava djetetovu energiju na stvaranje ritma, glazbe, zvuka i kreativnog izražavanja.

Ri Rock Vrtić igraonice obuhvaćaju:

  • učenje pjevanja, ritmova i zvukova
  • razvijanje motorike
  • razvijanje timskog rada, suradnje i zajedništva
  • poticanje kreativnosti i stvaralaštva
  • relaksaciju i opuštanje

Dob polaznika za grupu je od 4 do 7 godina.
Minimalni broj za pokretanje rada jedne grupe je petero djece.

Mentori:

Roko Pečarić, Aaron Aleksej Ljevaković, Franciska Gluhak, Iva Volović

Način izvođenja:

Grupno

Intenzitet odvijanja:

Jedanput tjedno ( 45min )

Lokacija:

OKC Palach, Kružna 8, Rijeka

Za dogovore i informacije obratite se na: 091 549 7158 ili musicboxrirock@gmail.com
Molimo da u naziv maila unesete tekst: GLAZBENE IGRAONICE - RI ROCK VRTIĆ
Molimo poslati ime, prezime i broj telefona roditelja te ime, prezime, dob i godinu rođenja djeteta.


U slučaju novog lock-downa upisi će se i dalje vršiti, ali radionice će krenuti sukladno dopuštanju mjera. Radionice su organizirane uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, održavanje fizičke udaljenosti te nošenje zaštitnih maski za lice.


sound_gif

Iva Volović

Iva Volović diplomirana je povjesničarka umjetnosti s usmjerenjem na pedagoški rad. Unazad nekoliko godina, još od studentskih dana, aktivno se bavi osmišljavanjem i vođenjem kreativnih i edukativnih radionica za predškolce i školarce u sklopu programa galerija, muzeja i udruga. U aktivnostima nastoji spojiti likovnu umjetnost s glazbom, pokretom i maštom, a sve s ciljem poticanja i razvijanja kreativnosti. Glazbeno obrazovanje za sviranje klavira i pjevanje stečeno u Glazbenoj školi Karlovac uvelike joj pomaže u opuštenom i zabavnom radu s najmlađima.

sound_gif

Aaron Aleksej Ljevaković

Aaron Aleksej Ljevaković, rođen 29.09.1993. godine, svoj muzički talenat i dalje brusi pohađajući Yamaha Music School u Rijeci, gdje također drži dječje muzičke satove kao licencirani YMS profesor. Kompozitor i glumac je u predstavi “Dobro je ništa” u Teatru &TD u Zagrebu, te je sa njom nastupao na festivalu “Marulovi dani” u Splitu 2021. godine. Samouk je na gitari, klaviru i bubnjevima. Za njega su djeca jedina nada ovog planeta, pa im (shodno tome) posvećuje maksimalnu pažnju,trud i zabavu za vrijeme muzičkih radionica. U svom radu je strpljiv, pristupačan i kreativan.

sound_gif

Franciska Gluhak

Franciska Gluhak je pjevačica i autor iz Zagreba sa adresom u Opatiji. Iako samouka, preko 20 godina djeluje u hrvatskoj jazz sceni. Održava glazbene radionice (sa Roko Pečarić - Music Makers), vocal coaching, studijska snimanja i koncerte.

sound_gif

Roko Pečarić

Roko Pečarić je multiinstrumentalista sa gitarom kao prvim instrumentom, koji zajedno sa Franciskom Gluhak (Music Makers) već dugi niz godina održava glazbene radionice za djecu..U svom radu prošao je kroz razne glazbene žanrove, te surađivao na projektima koji su vezani za edukaciju djece i mladih.