Neformalna glazbena edukacija sviranja bubnjeva, Glazbena klinika Innovative approach to the drumkit

Kategorija: Bubnjevi

08. 10. 2018.

Informacije o edukaciji:

Odvijek ste htjeli svirati bubnjeve ali niste imali priliku? Nikad nije kasno! Na temelju prethodnog iskustva i onoga što volite slušati i svirati, organizirat ćemo najbolji način za učenje! Edukacije će uključivati teorijski i praktični pristup koji će poticati na interakciju i sudjelovanje. Koristit će se razne metode poučavanja: kvalitetna izlaganja, tehničke vježbe, vježbe zagrijavanja ruku, kako dinamično svirati, razna ritmiziranja i fraziranja, prolazeći pritom kroz mnoge žanrove (jazz, rock, funk, samba i dr).

IZVODITELJ:
Nikola Jovanović


Informacije o radionici: Innovative approach to the drumkit

Radionica će biti namijenjena onima koji pohađaju neformalne edukacije sviranja bubnjeva, kao i drugim zainteresiranim s osnovnim znanjem sviranja navedenog instrumenta.U suradnji s profesionalnim glazbenikom, g. Duvnjakom, moći ćete se upoznati s aspektom profesionalnog glazbenog stvaralaštva.Iste će se potaknuti na individualizirani pristup stvaralaštvu te upoznati s osnovama poliritmije.

IZVODITELJ:
Marko Duvnjak


 • Galerija slika:

 • Nema slika galerije

  INFORMACIJE O PROJEKTU:

  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
  Organizacija radionica je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

  Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Ri Rock i Matice umirovljenika grada Rijeke.

  Više informacija o projektu

  www.rirock.hr
  www.strukturnifondovi.hr
  Matice umirovljenika grada Rijeke
  OP učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.