Radionice grupnog bubnjanja za djecu i mlade

Dragi roditelji, ako imate doma klince koji pršte od energije i želite tu energiju usmjeriti na stvaranje glazbe ovo je idealna radionica za vas i vašu djecu!

Radionice, osim samog učenja sviranja ritmova, bit će usmjerene i ka drugim elementima kao što su: timski rad i suradnja, zajedništvo, fokusiranost, kreativnost, stvaralaštvo, motorika, disciplina, ispucavanje negativnih emocija i stresa, relaksacija i opuštanje... Radionice se održavaju u sklopu projekta "Ri Rock Akademija" koji za cilj ima razvijanje mladih glazbenika riječke rock scene kroz razne tečajeve, predavanja, klinike, savjetovanja i radionice.

Prijave su otvorene od 09.09.2021. pa sve dok se ne popune grupe. Dob polaznika za mlađu grupu je od 7 do 10 godina te za stariju grupu od 11 do 14 godina. Minimalni broj za pokretanje rada jedne grupe je 5 polaznika.

Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od sat vremena, a zamišljene su s ciljem osnivanja stalne bubnjarske skupine koja će u budućnosti uvrstiti i neobvezne javne nastupe.

Na sljedećem linku možete pogledati kako je izgledao nastup naše prve grupe na otvaranju festivala Tobogan. Polaznici su nakon samo tri radionice odbubnjali svoj prvi nastup.  LINK NA NASTUP

Cijena: 250kn mjesečno.
Intenzitet: Jedanput tjedno ( 1h )
Lokacija: OKC Palach, Kružna 8, Rijeka
PRIJAVE NA: 👉 musicboxrirock@gmail.com 👈

( Molimo poslati ime, prezime i broj telefona roditelja te ime, prezime, dob i godinu rođenja djeteta. )

Kontakt: 0958847775

MENTORI: 

Endi Oblak, samouki je bubnjar i udaraljkaš. Prije 10. godina krenuo je svirati, a potom se "bacio u intenzivnije glazbene vode". Najpoznatiji projekt u kojem je sudjelovao je bend Agama, a trenutno svira kao session glazbenik u nekoliko bendova (Šadrvan, Lorean Dey, Teo Mandžuka). Također svira bubnjeve u bendu Japanski Premijeri. Na svojim tečajevima, Endi, nudi jednostavan, alternativan i opušten pristup glazbi.

Kristian Kirinčić, samouki bubnjar, rođen 18.08.1981., glazbom se bavi od svoje petnaeste godine. Uz par istupa u vokalne vode, bavi se sviranjem bubnja orijentiranim prema rock, metal, hard core i stoner rock glazbi. U svojoj karijeri kao bubnjar svirao je u desetak bendova, a trenutno je stalni član riječkog stoner benda UMA. Tečajevima bubnja se bavi već par godina gdje uz opušteni pristup polaznike uvodi u čari ovog zanimljivog instrumenta. Iza sebe ima snimljeno desetak albuma, a uz to je DJ u lokalnim klubovima te voditelj raznih glazbenih emisija i festivala. Preko 20 godina bavi se bookingom bendova i organizacijom događaja, ali i savjetovanjem i mentorstvom glazbenika kroz razne radionice. Stalni je član Udruge Ri Rock.

Do skorog bubnjanja, lijep pozdrav! 😉

--------------------------------------------------------------------------

U slučaju novog lock-downa upisi će se i dalje vršiti, ali radionice će krenuti sukladno dopuštanju mjera.

*** Radionice su organizirane uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19.

Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, održavanje fizičke udaljenosti te nošenje zaštitnih maski za lice.

« Povratak

Projekti

ISTAKNUTI PROJEKTI

Program

Social