Besplatne radionice el.gitare i bubnja

UDRUGA RI ROCKImamo dvije nove besplatne radionice za osobe starije od 54 godine.

Radionice električne gitare i bubnja namijenjene su početnicima. Ukupno trajanje je 6 sati u tri termina, a održavat će se u Omladinski Kulturni Centar Palach. Termini će biti utvrđeni nakon formiranja grupa.

Prijavit se možete u Matici umirovljenika Rijeka ili direktno nama na e-mail udrugarirock@gmail.com

Prijavite se što prije jer radionice započinju čim se oformi grupa, a najkasnije 10.09.2019.

Voditelj bubnjarskih radionica je Marko Duvnjak, vrhunski bubnjar koji surađuje sa svjetskim imenima: Gary Chaffe, Kim Plainfield, Marco Minnemann, Jojo Mayer, Nipy Noya, Pete Riley, John Riley, Boris Dinev, Gergo Borlai, Alen Brentini, Denis Razumović, Marko Tolja... Bio je bubnjar u emisiji „Hrvatska traži zvijezdu“ te član MTV Unplugged turneje u EU 2017. godine. Voditelj je Ivan Pešut, profesionalni studijski glazbenik i učitelj gitare. Preko 15 godina djeluje kao glazbenik televizijskih i festivalskih orkestara te je dio pratećih sastava mnogih estradnih umjetnika. Član je Glavnog odbora Hrvatske glazbene unije te Hrvatske udruge istaknutih glazbenika. Od prošle godine predsjednik je riječke podružnice Hrvatske glazbene unije.

Voditelj je gitarskih radionica je Ivan Pešut, profesionalni studijski glazbenik i učitelj gitare. Preko 15 godina djeluje kao glazbenik televizijskih i festivalskih orkestara te je dio pratećih sastava mnogih estradnih umjetnika. Član je Glavnog odbora Hrvatske glazbene unije te Hrvatske udruge istaknutih glazbenika. Od prošle godine predsjednik je riječke podružnice Hrvatske glazbene unije.

 

Udruga Ri Rock u suradnji s Maticom umirovljenika Rijeka provodi projekt RiGeneration u kojem su do sada održane radionice fotografije, šivanja, slikarstva, keramike, zbornog pjevanja, čunčanja i filcanja.

Organizacija radionica je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

UKLJUČI SE!

KONTAKT