ŽELIŠ LI POSTATI NOVA ROCK ZVIJEZDA?

MUSICBOX GLAZBENE RADIONICEŽeliš naučiti svirati instrument, organizirat događaj te putovati, no nisi baš u najboljoj financijskoj situaciji i ne znaš kako doseći ovaj cilj? Mi imamo stvar za tebe! 

Pozivamo djecu i mlade do 30 godina da nam se pridruže u novoj sezoni besplatnih Music Box glazbenih radionica.
Nudimo ti besplatne aktivnosti :
1) Glazbenu edukaciju sviranja bubanja, električne ili bas gitare 
2) Edukaciju ''Event menadžment'' 
3) Organizaciju i izvedbu koncertnog nastupa
4) Putovanje na glazbeni festival alternativne glazbe (ljeto 2018.)

Udruga Ri Rock poziva mlade da se prijave na još jednu godinu Music Box besplatnih radionica gitare, bubnja i bas gitare

Udruga Ri Rock, zahvaljujući financijskoj i prostornoj potpori Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije te Lučke uprave Rijekai ove godine provodi projekt„Music box glazbene radionice – mladi za kulturu", kojimaomogućuje mladima do 29 godina besplatnu edukaciju sviranja električne i bas gitare te bubnjeva, uz stručno vodstvo instruktora i iskusnih glazbenika.

U petak, 29.04.2016. godine održan je zajednički koncert Prve riječke hrvatske gimnazije i Gimnazije Andrije Mohorovičića koji se tradicionalno održava u dvorištu škole. Pogledajte u nastavku galeriju slika!

Zajedno smo skupa je zajednički koncert Prve riječke hrvatske gimnazije i Gimnazija Andrije Mohorovičića koji se tradicionalno održava u dvorištu škole. Ove godine koncert će se održati u petak, 29. travnja 2016. od 12,30 do 14,00. Gimnazijalci se već 2 i pol mjeseca spremaju za ovaj nastup u našim Music Box glazbenim prostorijama! Dođite u što većem broju i podržite učenike!

Vidimo se u petak!

Music Box glazbene radionice urodile plodom; Rodio se bend.

Prošlogodišnji polaznici naših "Music Box besplatnih glazbenih radionica za mlade" stasali su u punopravni bend pod nazivom EXA. Bend je u svojim začetcima i puno vježbaju trudeći se pronaći svoj točan "zvuk". Članovi benda su; Damjan Milošević(bubanj), Andrian Nimac(bass), Karlo Vesel(vokal) i Luka Polić(gitara), a sviraju nekakav mix punka i metala. 

RI ROCK UDRUGA

 facebook-icon  YOU Twitter-Logo1

ri rock info

 

Udruga RiRock
Delta 5, 51000 Rijeka

Kontakt:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MOB: 095 547 7130
TEL: 051 211 437

PRIJAVA