Kolovoz 25

NOĆI OTVORENE PROBE

Vrijedni bendovi Riječke alternativne scene svoje prve korake često naprave u prostorijama Udruge Ri Rock pod nazivom Music Box koji se već dugi niz godina nalazi glazbenicima na raspolaganju za probe na adresi Delta 5. 
8. i 9. Rujna. 2017. građanima Rijeke pružit će se jedinstvena prilika da sudjeluju u >>Noćima Otvorene Probe<<. Na ovoj večeri se neće održati nastupi bendova već javne probe koje će održati bendovi koji zvučno ispunjavaju i notama tresu zidove prostorija Udruge Ri Rock no ovog puta na otvorenom ispred samog Music Boxa. 

Dvanaest bendova ukopčat će svoje gitare, naštimati bubnjeve te griješiti, ponavljati pjesme i vježbati, ali svakako i dobro zabaviti sve posjetitelje. Uz klopicu i cugicu pridružite se bendovima i u opuštenoj atmosferi pogledajte kako to izgleda kada bendovi sjednu na probu i puste “kreativi na volju”. 
Kao posebni gosti ovog događaja nastupit će njemački bend GRAM koji će ipak odraditi pravi koncert, a sviraju žestoki hard-core punk. 
GRAM: https://www.facebook.com/GRAMofficial/

Petak: 08.09.2017.
1. 20h - Bansi / Nelaay
2. 21h - Uma Thurman 
3. 22h - Silk Milk
4. 23h - Krešo i Kisele Kiše 
5. 24h - GRAM ( GOSTI ) Munich-HC Punk
6. 01h - Neglected

Subota: 09.09.2017.
1. 20h - Tvoja Stara 
2. 21h - Longhare
3. 22h - Lost Lucid
4. 23h - Accidental One (Gosti)
5. 00h - Speedclaw
6. 01h - Exa

Uz besplatan ulaz, vrata ovog zaista posebnog događaja otvorit će se u 19h, a prije, tokom i nakon probi zvučno će vas na deckovima milovati RADIO ROŽA. 
https://www.facebook.com/radiorozha/ 

Upozorenje: Ovaj događaj nije koncert nego probe bendova. Dakle, naglašavamo da su moguće neke od sljedećih neočekivanih situacija: ponavljanja iste pjesme ili odlomaka, prekidanje pjesme u pola, falšanja, grešaka i sličnih stvari koje se događaju na probama, a vrlo vjerojatno će te biti i u mogućnosti čuti pjesme koje još do sada nikad nisu javno odsvirane i koje bendovi planiraju iznijeti u javnost na nekim od svojih budućih koncerata. Kako je bilo na >>Danu otvorene Probe<< prije dvije godine pogledajte ovdje → https://www.facebook.com/events/379659238885520/?active_tab=discussion 

Ako želite vidjeti kako izgledaju probe bendova i uz to udahnuti malo svježeg zraka te prošetati onda se ovaj vikend zaputite ponovno na Deltu i posjetite Music Box. 

Za sve zainteresirane glazbenike i bendove koji žele imati probe u prostorijama udruge predlažemo da se jave i pogledaju info na sljedećem linku → https://www.facebook.com/rirockmusicbox/ 

Vidimo se na „Noćima Otvorene Probe“ ;)

ORGANIZACIJA: 
Udruga Ri Rock:
http://www.rirock.hr/
http://www.facebook.com/udrugarirock
http://www.youtube.com/UdrugaRiRock
http://twitter.com/udrugarirock

Music Box Ri Rock 
http://www.facebook.com/rirockmusicbox

RI ROCK FACEBOOK FEED

RI ROCK UDRUGA

 facebook-icon  YOU Twitter-Logo1

ri rock info

 

Udruga RiRock
Delta 5, 51000 Rijeka

Kontakt:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MOB: 095 547 7130
TEL: 051 211 437

PRIJAVA