Veljača 24

JOŠ JEDAN RIJEČKI MIXTAPE

Hip Hop Rijeka u suradnji sa Udrugom Ri Rock predstavlja promociju Još Jedan Riječki Mixtape. 
Mixtape je izašao početkom siječnja ove godine predstavljajući neke od već poznatih i neke od manje poznatih faca s Riječke hip hop scene. Večinu ovih umjetnika ćete moći čuti na dan koncerta spojeno u svoje razne grupacije. Dođi i podrži demo izvođače!

UPAD: 10kn 


DJ HAZY MANNER
Mladi DJ iz Lovrana koji je zadužen za warm up. Inače član hip hop grupe Reinkarnacija.

KIĆVE
Mladi Riječki reper koji mnogi nebi htjeli izazvati na freestyle battle u kojem je veoma ispraksiran. Kićve će nastupati sa XIV bagrom s kojom ima dobar broj kolaboracija.

THAKO
Mladi DJ i producent sa Vežice koji živi glazbu i hip hop kulturu u pravom smislu te riječi. Thako će biti zadužen za puštanje hip hopa nakon što svi sa nastupima završe te će privesti kraj ovome događaju u ranim jutarnjim satima.

MASTER
Riječki MC koji je već dugi niz godina na Riječkoj rap sceni. Sa devet uradaka iza sebe, posljednji pod nazivom Zašto da se Mijenjam, Master je surađivao s brojnim reperima iz Hrvatske te i izvan npr. Khan, Target, Ušikana Družina itd. 

REINKARNACIJA
Mlada hip hop grupa iz Opatije. Članovi su reperi Dante Dopp (Sandro Delač), El Ese (Ivan Antonio Premer), Pino Kio (Pino Kovačević), DJ-i i producenti DJ Faraon (Luka Jenuš) i DJ Hazy Manner (Paulo Šuljić). Tijekom 2016 izbacili su dva mixtape-a Over Doze Kifoza i Ulica Devetog Rujna.

SHAMBALLA KOLEKTIV
Grupa riječkih kreativaca koji se izražavaju kroz sva 4 elementa Hip Hopa (riječ, zvuk, slika, pokret), ali i druge srodne glazbene stilove bazirane na ritmu i lirici. U 2016-oj su bili među najaktivnijim glazbenim koletivima u Hrvatskoj; izbacivali su pjesme, spotove, organizirali i pokrenuli kanal sa serijom "SBS" (Shamballa Booth Session) u kojoj je predstavljeno 6 MC-a i iz kolektiva i 4 gostujuća sessiona, uključujući i MC-e iz Zagreba, s kojima su također napravili glazbenu konekciju. Uz to, imali su pojedinačne i grupne nastupe u Rijeci, Opatiji i Zagrebu i bili uključeni u organizaciju nekoliko evenata i aktivnu promociju riječke glazbene scene. U 2017-oj planiraju puno toga - od kolektivnog albuma, preko individualnih projekata članova, organizacije glazbenih događaja, novih audio i video materijala.... Kolektiv sačinjavaju Noddy Chi, LefRa, Sucide (Kriptonit), 2D, Adriano de la Vega (Ca$hflow), Jahba Vakru, Shomee Wan Kenobi i Thako.

XIV 
Ekipa sa Campetta koju sačinjavaju KBC, NoName, Crni i Rudy. Momci već dugi niz godina kroz razno ranze varijacije oduševljavaju Riječku publiku svojim rapom te i od nedvano trapom. Uz stručnu produkciju Sove Animala tvrda i dobra repčuga nije upitna. Uskoro izlaze i novi uradci od NoName, Sove Animal i Crnog.
Tribe for All All for Tribe!

Vrata su otvorena od 20h

Line up:
21:00 - 22:00 - DJ: Hazy Manner
22:00 - 22:25 - Master
22:30 - 23:10 - Reinkarnacija
23:20 - 00:05 - Shamballa Kolektiv
00:10 - 01:00 - XIV 
01:00 - 03:00 - DJ: Thako

Nisi poslušao tejp? Pa šta čekaš brate evo link:
https://www.mixcloud.com/hiphoprijeka/hip-hop-rijeka-još-jedan-riječki-mixtape/

STRANICE IZVOĐAČA
https://www.facebook.com/MASTER-aka-BARABA-185185041524820/
https://www.facebook.com/reinkarnacijaopatija/
https://www.facebook.com/shamballakolektiv/
https://www.facebook.com/XIVmuzik/

ORGANIZACIJA
http://www.rirock.hr/
https://www.facebook.com/udrugarirock/
https://www.facebook.com/HipHopRijeka/
https://www.facebook.com/okcpalach/

Dođi podrži pozovi baku nek i ona podrži!

RI ROCK FACEBOOK FEED

RI ROCK UDRUGA

 facebook-icon  YOU Twitter-Logo1

ri rock info

 

Udruga RiRock
Delta 5, 51000 Rijeka

Kontakt:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MOB: 095 547 7130
TEL: 051 211 437

PRIJAVA