KineDok nam se vraća u Palach! U umjetničkom okruženju, nabrijani novim izdanjem Komšilook vol. 4, gledamo hrvatski film „Slobodni".

Hip Hop Rijeka u suradnji s Udrugom Ri Rock predstavlja večer kvalitetnog hip hopa u Omladinskom kulturnom centru Palachu koju će predvoditi zagrebačka rap grupa ONI, a za zagrijavanje su zaduženi Riječki junaci.

I ove godine u Palachu priređujemo slavlje u čast svetog Patrika na kojem će tradicionalno nastupiti BelfastFood Rijeka, kultni sastav s područja Irske i Kvarnera. Dečki u kariranim suknjicama će nas ponovo rasplesati tradicionalnim irskim potresuljkama, stegnuti oko srca svojim nježnim baladama i raspjevati poznatim hitovima jer živa svirka je upravo ono što ovi veseli i vrsni instrumentalisti rade najbolje. 

Hip Hop Rijeka u suradnji sa Udrugom Ri Rock predstavlja promociju Još Jedan Riječki Mixtape. 
Mixtape je izašao početkom siječnja ove godine predstavljajući neke od već poznatih i neke od manje poznatih faca s Riječke hip hop scene. Večinu ovih umjetnika ćete moći čuti na dan koncerta spojeno u svoje razne grupacije. Dođi i podrži demo izvođače!

UPAD: 10kn 

Njihove se pjesme ne vrte u eteru domaćih radijskih postaja, njihovi spotovi se ne prikazuju na domaćim televizijama, o njima ne piše većina domaćih medija. Zašto su onda popularniji od mnogih domaćih bendova? Dođite 04.02. na Carnival Snowboard Session 2017 na after u OKC Palach i provjerite.

RI ROCK UDRUGA

 facebook-icon  YOU Twitter-Logo1

ri rock info

 

Udruga RiRock
Delta 5, 51000 Rijeka

Kontakt:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MOB: 095 547 7130
TEL: 051 211 437

PRIJAVA