Studeni 09

39. RI ROCK FESTIVAL

♫ 39. Ri Rock Festival - Za svakog po nešto ♫

Ove godine, jedan od najdugovječnijih festivala u Europi - Ri Rock Festival, ponudit će svojoj vjernoj publici raznolik program za mlade i one starije. U čak 5 dana (od 05. do 09.12.2017.) održat će se koncerti, natjecanje demo bendova, radionice, prezentacije, Jam Session, natjecanja u fotografiji i slušaonice. Na bini u OKC Palach uz natjecateljske bendove nastupit će i gosti festivala. S ponosom predstavljamo: poznati mostarski bend - Zoster, zagrebačke legendarne punkere - Motus, hrvatske metal velikane - Narednik Lobanja i Vod Smrti te izvanredni i jedinstveni jazz/rock/D’N’B/electro/fusion/IštaSveNe bend - Chui. 


Još jedna godina Ri Rock Festivala udružiti će mnoge aktere alternativne scene i tako pružiti za svakoga po nešto.

♫ Gosti ♫ 
-----------
08.12.2017. - Chui 
08.12.2017. - Zoster

09.12.2017. - Narednik Lobanja i Vod Smrti
09.12.2017. - Motus Vita Est


♫PROGRAM ♫
----------------------

♫ 05.12.2017. Utorak ♫
Koncert članova Udruge LP Rock i održavanje proslave Dana Riječkog Rocka. 
-------------------------------------------------------------------------------------------
Dan Riječkog Rocka obilježava se 5. prosinca, na datum kada je 1957. u Rijeci otvoren Husar, prvi disco klub u bivšoj državi. Povodom ovog dana Udruga LP Rock održat će počasni koncert sa “starijim” rockerima riječke scene u utorak 05.12.2017. u OKC Palach uz besplatan ulaz i prijenos uživo i to s preko 12 bendova koji će odsvirati zlatne klasike rock glazbe. 
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/2078743175682481/ 


♫ 06.12.2017. Srijeda ♫
Radionica: Ri Rock Klinika 
-------------------------------------------------------------------------------
Udruga Ri Rock održat će još jednu u nizu Ri Rock Klinika u kojima će pokušati prenijeti iskustvo i znanje vezano za promociju, booking i organizaciju te pomoći bendovima u daljnjem radu. 
Na radionice, koje startaju u 17h u OKC Palach, pozvani su svi bendovi i glazbenici kojima žele saznati više i pospješiti rad svog benda te postave pitanja koja ih zanimaju, a ulaz je naravno besplatan. 
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/151824785566077/


♫ 07.12.2017. Četvrtak ♫
Jam Session i prezentacija Glazbenog Centra “Art Of Music” 
-----------------------------------------------------------------------------------------
Četvrti dan festivala posvećen je svima koji vole svoje druženje okružiti glazbom i instrumentima. 
Udruga RI ROCK i Glazbeni centar ART OF MUSIC Rijeka pozivaju na:

???? PREZENTACIJU IBANEZ GITARA ????

ART OF MUSIC Glazbeni centri profesionalni su odabir svakog glazbenika u Sloveniji već više od 5 godina, a odnedavno i u Rijeci na adresi Ružićeva 1. uz veliki izbor glazbene opreme vrhunskih svjetskih proizvođača u svojem asortimanu ART OF MUSIC Vam nudi i nadaleko poznati brend IBANEZ.
Na prezentaciji će biti predstavljeno najbolje što Ibanez danas nudi!!! 
Više od 15 električnih gitara predstaviti će vam naš sugrađanin i vrhunski gitarist MARKO SEDLAK.

Neke od gitara koje ćemo predstaviti su potpuno novi modeli na tržištu, a sviraju ih vrhunski gitaristi STEVE VAI i KIKO LAUREIRO ( Megadeth, Angra ). Kako zvuče uživo i koliko je moćan osjećaj svirati upravo te gitare, kao i veliki broj ostalih modela, moći ćete se uvjeriti uživo u Palachu 07.12.2017. od 18:00 h.

Nakon prezentacije, u 21h, održat će se Jam Session na koje se pozivaju svi glazbenici da ponesu svoj instrument, zasviraju s drugim glazbenicima i komuniciraju na nekom drugom jeziku.

♫ 08. i 09.12.2017. ♫
39. Ri Rock Festival - Natjecateljske večeri i nastup gostujućih bendova
-------------------------------------------------------------------------------------------
08. i 09.12., to jest petak i subota,održat će se, kao i svake godine do sada, koncertno natjecanje demo bendova iz Primorsko - goranske i Istarske Županije koji će se natjecati za titulu pobjednika i bogate nagrade. Uz njih će naravno nastupiti i gostujući bendovi Zoster, Narednik Lobanja i Vod Smrti, Chui i Motus. 


♫ Prijavnice za natjecanje demo bendova ♫
--------------------------------------------------------
Kao i prethodnih godina Udruga Ri Rock nudi autorskim bendovima s područja Primorsko- goranske i Istarske županije da se prijave za nastup i predstave svoj rad u 20 minuta. Prijave su otvorene od 06. do 24. studenog 2017. , a bendovi se mogu prijaviti na sljedećem linku:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScy_mT6_icHl-I8PrDkLojUwzAYubn-5MT3di4_GfUDpYmodA/viewform i službenoj stranici Udruge Ri Rock >>rirock.hr<< . Uz opis benda i tehničke specifikacije potrebno je priložiti i dvije autorske pjesme. Na bendovima je da pokažu što znaju, svirajući striktno autorske pjesme. Za prva tri mjesta osigurane su raznolike i bogate nagrade te titula pobjednika 39. Ri Rock Festivala.

Više o nagradama na: 
https://www.facebook.com/udrugarirock/photos/a.10151240627727468.562399.217662762467/10156965724497468/?type=3&theater 


✷✷✷ Foto Natječaj ✷✷✷
--------------------------------------
U sklopu 39. Ri Rock festivala, Udruga RiRock u suradnji s AFK Palachorganizira tematski foto natječaj.
Došlo je vrijeme da osvježimo stalni postav treće prostorije u Palachu i umjesto da kopamo po arhivu u potrazi za prastarim vizualima, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim i predstaviti neka nova imena na riječkoj fotografskoj sceni. Natječaj je otvoren za sve zainteresirane, bez obzira na dob, spol, državu porijekla, mjesto prebivališta, opremu i tematske afinitete. Što šarenije, to bolje – Palach je ionako oduvijek bio poznat kao mjesto susreta različitih generacija i žarište razvoja lokalne glazbene scene. U želji da taj karakter propisno predstavimo novim postavom, jedini uvjet kojeg postavljamo je mjesto radnje: sve prijavljene fotografije moraju biti snimljene u klubu ili oko njega, neovisno o datumu nastanka.

Svi zainteresirani pristupnici mogu poslati do 10 fotografija u najvišoj mogućoj rezoluciji putem wetransfer.com na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , uz svoje osobne podatke. Natječaj je otvoren od 13.11. do ponoći 26.11.
Nakon što žiri pregleda sve prijave i proglasi finaliste, izabrane fotografije bit će postavljene u trećoj prostoriji na prvi dan festivala, 5.12.2017.
Uz festivalsku ulaznicu, pobjednici dobivaju priliku za hvalisanje na društvenim mrežama i vječnu slavu… ili slavu roka trajanja dok se netko ponovno ne odluči na makeover treće. Sretno!


♫ Slušaonice: Glazbeni Bućkuriš pobjednika Borbe Selektora ♫
------------------------------------------------------------------------------------
Nakon koncertnog programa u petak i subotu pobjednici Borbe Selektora:Sun Matt i Izet MedoševiĆ Makjaveli odradit će bućkuriš raznih glazbenih žanrova i tako rasplesati cijeli Ri Rock. Ovim putem pozivaju se svi posjetitelji da ostanu se zabavljati u Palachu do ranih jutarnjih sati. 
Sun Matt: 
https://soundcloud.com/sun-matt 
https://www.mixcloud.com/Sun_Matt/
Iz@ Medošević Makjaveli: https://www.facebook.com/izet.medosevic


♫ Glasanje publike i žiri 39. Ri Rock Festivala ♫
-----------------------------------------------------------------
Na samim ulaznicama za festival nalaze se redni brojevi koje posjetiteljima omogućavaju da se i njihov glas čuje. Naime, uz ovogodišnji glasački žiri jedan od glasova je i glas publike gdje posjetitelji na karti zaokružuju broj pod kojim se nalazi bend za koji žele glasati te ga ubacuju u glasačku kutiju koja će se nalaziti u Palachu. Ovogodišnji žiri sadržat će se od raznih aktera kulturne glazbene scene. Tako smo ovim putem pozvali predstavnika sponzora Glazbenog Centar Art Of Music - Luku Petrovića. Također će nam se pridružiti Robert Jovanović poznati TV i radio voditelja i član bendova Mandrili i Turisti. Uz njih imamo i jednog mlađeg člana žirija, a radi se o Borni Lončariću članu pobjedničkog benda Ri Rock Festivala - Neglected. Tonac ovogodišnjeg broja festivala - Sebastijan Tomažin i DJ također će ove godine dati svoj glas, a naravno pridružit će im se i predsjednik Udruge Ri Rock - Nikola Jovanović. 


Ulaznice, majice i Ri Rock Štand na Korzu
-----------------------------------------------------------
Ulaznice i majice za ovogodišnji Ri Rock Festival mogu se nabaviti u pretprodaji na već dobro poznatom Ri Rock Štandu koji će se nalaziti na riječkom Korzu od 04. do 09. prosinca 2017. te na ulazu u Palach na dane festivala. 
Cijena ulaznice za prvi i drugi dan festivala iznosit će 25,00 kn u pretprodaji te 35,00 kn na dane festivala. Cijena za festivalsku kartu iznosit će 40,00 kn u pretprodaji te 50,00kn na dane festivala. U ponudi će se naći i dobro poznati Ri Rock Paket koji stoji 100,00 kn, a sadrži Ri Rock majicu, plakat, te ulaznicu za drugi i treći dan. 


♫ Još jedna godina Ri Rock Festivala udružiti će mnoge aktere alternativne scene i tako pružiti za svakoga po nešto. ♫

Festival organizira:
Udruga Ri Rock:
http://www.rirock.hr/
http://www.facebook.com/udrugarirock

Suradnici:
Udruga LP ROCK 
http://lp-rock.hr/ 


Ri Rock Festival ne bi se mogao održati bez vjernih donatora i sponzora : 
Glazbeni Centar ART OF MUSIC: 
https://www.facebook.com/ARTofMUSICRijeka/ 
Mega Majice: 
https://megamajice.com/ 
Zaklada Kultura Nova: 
http://kulturanova.hr/ 
Nacionalna Zaklada za Razvoja Civilnog Društva 
https://zaklada.civilnodrustvo.hr/ 
HDS ZAMP:
http://www.zamp.hr/
Turistička zajednica grada Rijeke:
http://www.visitrijeka.hr/ 
Hrvatska Glazbena Unija:
http://www.hgu.hr/ 
Grad Rijeka:
http://www.rijeka.hr/

Medijski podržali:
www.perun.hr
www.mojarijeka.hr
http://www.novilist.hr/
http://www.metaljacketmagazine.com/
www.venia-mag.net
www.soundguardian.com 
http://www.kanal-ri.hr/
http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/ 
http://kvarner360.eu/ 
http://www.rijeka-klik.hr/ 
http://www.teklic.hr/ 

Saveza Udruga Molekula: 
http://www.molekula.org/ 
OKC Palach
www.palach.hr/

RI ROCK FACEBOOK FEED

RI ROCK UDRUGA

 facebook-icon  YOU Twitter-Logo1

ri rock info

 

Udruga RiRock
Delta 5, 51000 Rijeka

Kontakt:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MOB: 095 547 7130
TEL: 051 211 437

PRIJAVA